Over ons

Ik ben Angela (45 jaar) en woon samen met Christophe in Leiderdorp en heb 3 kinderen. Ik ben verliefd geworden op het ras Maine coon doordat onze Zuma een kater die bij ons kwam wonen toen hij 1,5 jaar oud was. Ik wist toen weinig van het ras en ben me gaan verdiepen. Hierdoor kwam ik erachter dat Maine coons meestal een soortgenoot in huis wil. Ik heb toen gezocht en heb via marktplaats 2 kruisings gekocht en Mowgli en Balou kwamen bij ons wonen. Zuma vond dit toch wel spannend en was blij dat de kleintjes veel samen spelen en hij eerst kon toe kijken. Ik kwam toen in contact met veel Maine coon lieverhebbers via facebook pagina’s.
Zo kwam ik ook in contact met Fokkers en ben me gaan verdiepen want het inhoud om een fokker te worden. Na veel lezen en informatie opzoeken en veel vragen stellen op Facebook sites. Heb ik mijn dekkater en mijn 2 fokpoesjes gevonden. Het huis verbouwt en alles klaar gemaakt voor het laten dekken van een poes.
Een naam verzinnen was toch ook wel een dingentje, maar mijn achternaam Li en dat ik in Leiderdorp woon vond Christiophe een leuke combinatie en zo is Li-Dorp een feit. De logo is ontworpen door mijn zoon. Het Chineese karakter in het midden betekend kat, vond ik wel zo toepasselijk. Ik spreek zelf geen Chinees, maar mijn afkomst vind ik wel belangrijk.
Wat heb ik het getroffen op 19 februari 2022 is Ella bevallen van 6 prachtige kittens. Ella zorgt super goed haar kittens en heb ik er eigenlijk geen omkijken naar. Tot nu toe echt een feestje. Wilt u meer lezen over mijn nesten en beschikbare kittens, kunt u kijken bij het tabje nesten.